Gulvmand i Nordjylland

Vælg gulvmand i Nordjylland til renovering og nybyggeri

Dit gulv bliver med tiden slidt og mister sin elegance og styrke. Det er afgørende både for kvaliteten af din bolig samt dens pris, at du bruger en professionel gulvlægger, når gulvet skal renoveres eller fornyes. 

Bachmanns Tæpper og Gulve er din lokale gulvmand i Nordjylland, der har mere end 15 års erfaring med at hjælpe både private og erhverv.

Få gulv i høj kvalitet til hjemmet

På hjemmesiden hos Bachmanns kan du få et skarpt indtryk af de mange typer af gulve, du kan vælge imellem til helårsboligen, erhvervslokalerne eller sommerhuset. Den store fordel ved at samarbejde med en professionel gulvservice er, at du får personlig rådgivning. 

Det er en stor beslutning at vælge det bedste gulv. Der er flere parametre, der skal tages højde for i beslutningen, og her kommer den personlige vejledning dig til gode. En uddannet gulvlægger kan fortælle om både fordele og ulemper ved gulve og monteringen af dem. På dén måde kan du bedst træffe beslutning om, om det er sildeben, Timberman gulv, træ, vinyl, tæpper eller laminat, der skal anvendes i din bolig.

Kontakt din gulvmand i Nordjylland i dag

Du vælger selv, om den indledende kontakt til Bachmanns Tæpper og Gulve skal foregå skrifteligt eller telefonisk. Din lokale gulvlægger vil tilbyde at komme hjem til dig for at vurdere, hvilket gulv der kan være det bedste valg, og hvor mange m2 der skal lægges. 

Før håndværkeren går i gang med arbejdet, vil du modtage et tilbud, hvor materialer og pris fremgår. Når du er bekendt med den samlede pris for opgaven på forhånd, kan du planlægge din økonomi, og du kan tage møde med banken for at få styr på finansieringen. 
Bachmanns kører ud til kunder i hele Nordjylland.

Kontakt os


.