Nyt gulv

Lad Bachmanns stå for at lægge nyt gulv i dit hjem

Er det gamle gulv slidt eller uharmonisk? Eller er det på tide at få gulvet udjævnet, så det bliver ensartet at gå på igen? Når du vil have succes med at få lagt nyt gulv, skal du vælge en specialiseret håndværker som Bachmanns Tæpper og Gulve.

Derfor skal du samarbejde med en lokal gulvmand
Det kan svare sig både praktisk og økonomisk at vælge en lokal gulvmand, når der skal bygges nyt eller renoveres. Bachmanns Tæpper og Gulve har mere end 15 års erfaring, og firmaet er beliggende centralt i Nordjylland. 
Når du samarbejder med en lokal gulvlægger, kan du se frem til at få en skarp pris på din opgaven. Des kortere afstand der er fra firmaet og til din bopæl, des mindre skal du betale til håndværkeren. 
Bachmanns er et veletableret firma, der tilbyder gulvservice både til private og erhverv.
Forny hjemmet med smukke og holdbare gulve
Uanset om din opgave drejer sig om nyt gulv i form af vinyl, sildeben, laminat eller linoleum, eller om du drømmer om at få nye tæpper, kan Bachmanns hjælpe dig i mål med boligdrømmene. 
På hjemmesiden kan du få et indtryk af alle valgmuligheder, og du har mulighed for at se nærmere på de forskellige produkter i den fysiske butik. Du kan forvente personlig vejledning og service, så der vælges det rette gulv til din bolig, som holder i mange år frem. Her kan du også se nærmere på det populære Timberman gulv.
Kontakt din gulvmand i dag
Du vælger selv, om den indledende og uforpligtende dialog med Bachmanns Tæpper og Gulve skal foregår telefonisk eller skrifteligt. Din lokale gulvlægger vil komme hjem til dig for at besigtige opgaven, før I sammen går i gang med at udpege hvilket nyt gulv, der skal lægges i dit hjem

Kontakt os


.